Ny League of Legends-champion: Prickskytten Aphelios

Riot Games har avslöjat en arsenal av spännande förmågor till deras senaste League of Legends-champion, Aphelios.

Bakgrund

Aphelios är en Lunari, och en lönnmördare som inte finner något nöje i att döda, utan gör det för att det är hans plikt. Aphelios och hans tvillingsyster Alune föddes under en sällsynt himlahändelse som gav dem båda mystiska krafter. Hon valde att bli ett orakel medan han valde att bli en av Lunari-folkets lönnmördare. Men de har fortfarande ett band med varandra, ett band som syns i Aphelios spelsätt. I början av varje match dricker han en brygd som ger honom en telepatisk förbindelse med Alune, men brygden gör också att hans hals dras ihop, vilket gör att han inte kan prata.

Läs mer om hans bakgrund och hur han passar in i League och Legend-storyn här.

Utrustning

Den nya prickskyttens komplexa utrustning inkluderar fem vapen som var och en har en basic-attack. Dessa fem är geväret Caliburn, liepistolen Severum, kanonen Gravitum, eldkastaren Infernum och den boomerang-liknande Crescendum.

För att ge en extra utmaning till de som spelar League of Legends kan Aphelios inte välja mellan de två vapen han är utrustad med när han vill. Hans vapen har 50 kulor var, och när ett av dem tar slut skiftar han automatiskt över till den andra. Tomma vapen ställs sist i kön för att ladda upp igen. För att kunna skapa den här unika utrustningen och spelsättet var Riot Games tvungna att utveckla en helt ny HUD till Aphelios.

För en mer detaljerad översikt på hans vapen och förmågor kan du läsa listan på hans nybörjarutrustning här.

Förbered dig på Aphelios ankomst när patch 9.24 kommer ut genom att titta på den helt nya trailern här: https://www.youtube.com/watch?v=sSgyzHDuDkU eller genom att ladda ner Aphelios-bildmaterial och hans Champion-trailer här: https://prnordic.box.com/s/z0904455a33dfow6opkzw763z0qqg4ry

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Ny League of Legends-champion: Prickskytten Aphelios - Filmfeed

Kommentarer är stängda.