Ny Mortal Kombat-film

Mortal Kombat-fans har mycket att se fram emot de närmaste åren. En ny live-action film kommer ut 2021, Joker DLC:n kommer till Mortal Kombat 11 och snart kommer det en tecknad film om Scorpions bakgrund.

///

Det har nu kommit ut en ny trailer för den kommande tecknade filmen Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge. Filmen kommer att släppas direkt till Blu-ray, DVD och digitalt. Som man kan förvänta sig av en film om Mortal Kombat kommer den att vara för vuxna och inte barn.

Handling

Filmen kommer att handla om Hanzo Hasashi, ninjan som senare skulle komma att bli Scorpion, som ständigt söker hämnd på mannen som dödade honom, Sub-Zero. Dessutom kommer vi att få se ännu en Mortal Kombat-turnering, där slagskämpar från Jorden och Outworld slåss mot varandra för att försvara sina världar.

Du kan titta på trailern här.

Rösterna

Dessa personer, både röstskådespelare och vanliga skådespelare, kommer att låna ut sina röster till karaktärerna: Joel McHale (Community (2009-2015)) som Johnny Cage, Jennifer Carpenter (Dexter (2006-2013)) som Sonya Blade, Patrick Seitz (Mortal Kombat X (2015)) som Scorpion/Hanzo Hasashi, Steve Blum (Mortal Kombat X) som Sub-Zero, Jordan Rodrigues (Light as a Feather (2018)) som Lui Kan, Robin Atkin Downes (No More Heroes (2008)) som Kano, Artt Butler som Shang Tsung, Darin de Paul (Death Stranding (2019)) som Quan Chi, David B. Mitchell (Mortal Kombat 11 (2019)) som Raiden, Ike Amadi (Mortal Kombat 11) som Jax Briggs, Kevin Micheal Richardson (Balder’s Gate: Siege of Dragonspear (2016)) som Goro och Grey Griffin (Batman: Arkham Knight (2015)) som Kitana.

Live-action-filmen

Den tecknade filmen är inte den enda Mortal Kombat-filmen som är på gång. Just nu håller Warner Bros på att filma 2021:s live-action film i södra Australien. Det har redan kommit ut att karaktärerna Kano, Sonya, Sub-Zero, Lui Kang och Jax kommer att vara med i filmen. Filmen kommer att komma på bio i mars nästa år.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).