Ny skribent på Spel och Film

Please follow and like us:
Pin Share

Det är med stor glädje vi kan presentera en ny skribent på Spel och Film – Hedda Lundborg.

Hedda Lundborg är en glad och kreativ mångsysslare som tog studenten i år. Hon skriver gärna och ofta, alltifrån artiklar, reportage till post-it -lappar. Hennes intresse för att skriva väcktes tidigt. Vid tidig ålder började Hedda skriva filmrecensioner för tidningen KP (Kamratposten) och detta fortsatte hon med i många år.

Förutom att skriva är hon en inbiten tv- och filmfantast. Hedda har har en bred filmsmak och gillar många olika skådespelare. Dock är det den brittiske skådisen Benedict Cumberbatch som för tillfället är hennes favoritskådespelare.

På dagarna jobbar hon på ett café och befinner sig bland bröd och bullar. Ledig tid spenderas med vänner och familj. Hedda älskar språk men kan inte så många. Däremot tränar hon allt för sällan. Hedda ogillar ärtsoppa men älskar lax i alla dess former. Hon saknar till sin stora besvikelse en dold talang men kan lösa en Rubiks kub.

Hedda tycker att det ska bli väldigt roligt att få vara med och utveckla Spel och Film! Hon hoppas kunna bidra med många spännande artiklar – och har redan bidragit med artikeln om Alicia Vikander.

Varmt välkommen Hedda!

Power of Words

Please follow and like us:
Pin Share
Om Magnus 1067 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.