Ny skribent på Spel och Film

Nu har vi återigen förmånen att välkomna en ny skribent till Spel och Film. Här är hans egen presentation av sig själv: 

Linus heter jag som har fått äran att bli ny skribent här på Spel och Film. Sedan ett antal år tillbaka driver jag en personlig filmblogg kallad Voldo’s Filmblogg. Voldo är ett internet-alias jag började använda mig av en gång i tiden och namngav även bloggen efter det. Mina favoritfilmer är trilogin om The Lord of the Rings, den startade mitt filmintresse en gång i tiden kan man säga. I övrigt gillar jag bland annat att kolla på fotboll och gymma. Förhoppningsvis lyckas mina kommande recensioner och texter hålla måttet.

 

Det är vi helt övertygad om och hälsar Linus varmt välkommen! 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.