Tävla och vinn Alien: Covenant

alien

Nu är det dags att tävla igen. 20th Century Fox har gett oss tre exemplar av Alien: Covenant som du kan vara med och tävla om.  

Alien: Covenant är den sjätte filmen i Alien-serien och handlar om rymdskeppet Covenant, på väg att kolonisera en planet. Större delen av människorna ombord ligger tryggt i förvar i hypersömn. Vilket också besättningen gör, men de blir väckta lite för tidigt. Vad som händer sedan får du helt enkelt se i filmen…

Det är givetvis en berättelse du vill se och om du vill bli en av tre lyckliga vinner behöver du bara göra följande: 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande två frågor:

  Vilket år släpptes den första Alien-filmen och vad hette rymdskeppet de färdades i?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredagen den 13:e oktober 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt på båda frågorna kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Alien: Covenant på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-10-13. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.