Ny svensk aktör på streamingmarknaden

Strömmande media, så kallad streaming, ökar allt mer och även om det finns några giganter inom området finns det ett antal utmanare. Nu har den svenska tjänsten HomeTV dykt upp på nytt, med ett utmanande utbud av strömmande filmer.

HomeTV erbjöd streaming redan 2006, långt innan marknaden var mogen och därför tog HomeTV en paus 2009. Nu är de tillbaka med 2 500 filmtitlar och varje vecka ökar antalet titlar med någonstans mellan 30 och 50 nya titlar. Tanken är att inom tre år nå 4 000 titlar, varav många med ensamrätt på HomeTV.

Bakom tjänsten finns finansmannen Gunnar Mannerheim och filmveteranen Charles Aperia. De siktar tillsammans på att få HomeTV att bli störst i Norden.

Du kan redan nu pröva HomeTV, som också kommer att vara tillgänglig i Norge senare i år. Det går att få en gratismånad och efter första månaden kostar tjänsten 99 kronor per månad, utan någon bindningstid. HomeTV fungerar på alla plattformar. I prenumerationen ingår upp till tre samtidiga enheter.

Vill du veta mer hittar du HomeTV här.

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.