Tävla och vinn Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Då var det dags att tävla igen och den här gången gäller det den fantastiska nya TV-serien Stark Trek: Discovery. Tack vare 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av den första säsongen av Star Trek: Discovery på blu-ray. 

STAR TREK: DISCOVERY utspelas ett årtionde innan gamla hederliga Star Trek:The Original Series. I fokus står Burnham (Sonequa Martin-Green). Burnham har uppfostrats som en Vulcan, men är en människa, vilket förstås är allt annat än lätt. Hon är inblandad i händelser som leder till krig med Klingon-imperiet, men kapten Gabriel Lorca (Jason Isaacs) får henne ombord på U.S.S. Discovery. Vilka äventyr de upplever sedan kan du få veta om du är med och tävlar. I övriga roller finns Michelle Yeoh, Doug Jones, Shazad Latif, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Emily Coutts, och Anson Mount.

Vinn Star Trek: Discovery

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Star Trek:Discovery är en av många TV-serier där Star Trek är i fokus. Hur många olika Star Trek TV-serier har producerats, inklusive Star Trek: Discovery? Alltså inte antalet totala avsnitt eller säsonger, utan totala antalet serier.

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag den 18:e november, 23.59 och skriv STAR TREK i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Star Trek: Discovery på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Pictured: Jason Isaacs as Captain Gabriel Lorca in STAR TREK: DISCOVERY
Photo: James Dimmock / CBS 2017©CBS Interactive. All Rights Reserved.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-11-18. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.