Ny teasertrailer till Stranger Things säsong 4

Den kommande fjärde säsongen av Stranger Things har precis fått en ny teasertrailer. Säsongen kommer ut någon gång nästa år.

Teasern

Teasern öppnar upp med en glad 50-talsfamilj bestående av en mamma, pappa, son och dotter som flyttar in i ett gammalt trevåningshus. Familjen trivs först, men alltmedan Dream a Little Dream of Me spelar i bakgrunden börjar de inse att någonting är fel med huset. Ljus flimrar, döda lemlästade djur dyker upp på trädgården och radion sätter igång utan att någon rör den. Det sista vi ser av familjen är en snabb glimt av pappan ståendes över sina barn, som ligger på golvet. Vi kastas in i nutiden (alltså 80-talet) där det verkar som att huset har varit övergivet en lång tid.

Plötsligt flyger en sten in genom dörrfönstret och vi ser Steve, Robin, Dustin, Lukas, Max och Nancy bryta sig in. Allt vi får veta är att de letar efter någon typ av ledtrådar. Trailern slutar med en farfarsklocka som klämtar, först i vår värld, sedan i The Up-Side-Down.

Det är oklart hur stor roll huset kommer att ha i säsongen och varför Mike och de andra är där, men ett genuint spökhus är någonting vi inte har sett på Stranger Things ännu. Detta visar att serien testar någonting nytt, vilket alltid är spännande att se.

Föregående trailers

I slutet av säsong 3 försvann Hopper, och Byers-familjen och Eleven flyttade bort från Hawkins. Varje trailer har gett en glimt av vad de olika grupperna kommer att bli utsatta för i den kommande säsongen. I den första trailern fick vi se att Hopper lever och arbetar på ett tågräls i ett fångläger i Ryssland. I den andra fick vi se glimtar av en flashback från när Eleven fortfarande var en försökskanin och alla de andra barnen som delade hennes öde. Vi får se vad den sista trailernkommer att avslöja.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).