Ny trailer för Alien: Covenant

Nu är det inte långt kvar till 19:e maj och du som kan din Alien-historia vet att det då är dags för nästa film i Alien-serien. Den här gången är det uppföljaren till Prometheus, regisserad och producerad av Ridley Scott.

I huvudrollerna ser vi Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco, Noomi Rapace, Callie Hernandez och Guy Pearce. Trailern avslöjar en del, men är ändå sevärd. Framför allt får vi se några fantastiska vyer, som förhoppningsvis inte är den enda anledningen att se Alien: Covenant.

För att vara en trailer är den faktiskt rätt lång. Du hittar den nedan, och mer info hittar du på Fox officiella hemsida för Alien: Covenant.

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.