Ny trailer för Solo: A Star Wars Story

Äntligen har ännu en trailer släppts till Solo: A Star Wars Story och jag måste säga att jag blir ännu mer lockad att se den. Det var visserligen ingen tvekan om att jag inte skulle se den, men jag måste erkänna att allt ser riktigt bra ut.

Jag är fortfarande tveksam till Alden Ehrenreich som Han Solo. I den här trailern ser han rentav lite glåmigt sjuk ut. Inte som någon scruffy looking Nerfherder direkt. Vad nu än Nerfherder är för något.

Men, se och bedöm själv. Trailern avslöjar en hel del om vilka scener vi får möta, så vill du bli helt och hållet överraskad så se inte trailern. Fast jag anar att nu måste du bara se den…

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.