Tävla och vinn Mordet på Orientexpressen

Tävlingsdags igen! Den här gången har vi tre exemplar av Mordet på Orientexpressen, allt tack vare våra vänner på 20th Century Fox. Allt du behöver göra för att vinna är att följa tävlingsinstruktionerna nedan. 

Kenneth Branagh spelar Hercule Poirot i nyinspelningen av Agatha Christies roman med samma namn. Orientexpressen är ett tåg med minst sagt lyxiga kupéer. Med på tåget finns en rad spännande karaktärer och alla har de sin historia. Det dröjer dock inte länge förrän någon mördas (jag ska inte avslöja vem) och Hercule Poirot får ännu ett mord att lösa.

LÄS MER: Recension av Mordet på Orientexpressen (bio) och Mordet på Orientexpressen (blu-ray)

Allt du behöver göra för att ha en chans att vara en av tre lyckliga vinnare av Mordet på Orientexpressen är följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande frågor:
  Vilken av skådespelarna som medverkar i Mordet på Orientexpressen är din favorit och varför? (se recensionen ovan för lista på skådespelare eller IMDB.)

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast torsdagen den 12:e april 2018, 23.59 och skriv ORIENTEXPRESSEN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågorna kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Mordet på Orientexpressen på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-04-12. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

orientexpressen

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.