Ny trailer för Star Wars: The Last Jedi

Please follow and like us:
0
20
fb-share-icon20

Det är visserligen en väldigt kort trailer, men ändå fylld av en hel del godbitar som får oss Star Wars-fantaster att längta ännu mer. 

I skrivande stund är det i runda slängar en och en halv månad kvar till premiären för den åttonde filmen i Star Wars-sagan. Luke Skywalker står i centrum tillsammans med Rey. De har
Supreme Leader Snoke, Captain Phasma och givetvis Kylo Ren emot sig. Plus hela den nya ordern förstås…

 

Att se Luke Skywalker sätta sig i cockpit för Millenium Falcon är givetvis en stor sak vad det gäller nostalgi-faktorn. Hur den nya generationen kommer att ta emot den här filmen är förstås svårt att säga, men jag är helt övertygad om att alla vi som var med när Star Wars Episod IV rullade på biograferna kommer att tycka att SW nr 8 är hur bra som helst.

Please follow and like us:
0
20
fb-share-icon20
Om Magnus 1046 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.