Ny trailer till Fast & Furious 9

Det har kommit ut en ny trailer till den senaste The Fast & The Furious-filmen, Fast & Furious 9.

Handling

Dom har dragit sig tillbaka och lever ett stillsamt liv med sin familj på en farm. Stillsamheten bryts dock när en mystisk figur anländer. Figuren visar sig vara Doms försvunne lillebror, Jacob. Jacob har blivit hyrd av Cipher för att hjälpa henne att göra sig av med Dom och det är den här händelsen som kickar igång resten av galenskaperna man kan förvänta sig av en The Fast & The Furious-film.

Du kan titta på trailern här.

Roller

Som vanligt kan man se Vin Diesel i huvudrollen som Dom Toretto och Michelle Rodriguez som hans flickvän Letty. Charlize Theron spelar Cipher, som också var boven i Fast & Furious 8 (2017). En som däremot lyser med sin frånvaro är Dwayne ”The Rock” Johnsons Luke Hobbs, som inte är med i filmen trots att han har varit en återkommande karaktär sedan den femte filmen i serien, Fast & Furious 5 (2011). Ett nytt ansikte är WWE-stjärnan John Cena, som kommer att spela Jacob. Jordana Brewster kommer tillbaka för att spela Mia efter att varit frånvarande från Fast & Furious 8. Dessutom kommer en karaktär tillbaka från de döda: Han, som spelas av Sung Kang.

Återkomster

Han har trots vara död av både fans och Fast & Furious-karaktärerna ända sedan Fast & Furious 6 (2013), men nu visar trailern att han faktiskt lever. Det flyter redan runt en massa teorier om hur han kan ha överlevt, men trailern ger inga tydliga svar.

En annan intressant återkomst är Mia Toretti. Eftersom Paul Walker dog under inspelningen av Furious 7 (2015) skrevs hans karaktär, Brian O’Conner, ut från resten av filmserien tillsammans med hans hustru och Doms syster, Mia, som spelades av Jordana Brewster. Mias återkomst betyder att serien nu kommer att behöva förklara Brians frånvaro.

///

Fast & Furious 9 kommer på bio den 22 maj.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).