Nytt racingspel! Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition

Efter lanseringen av två andra racingspel (2017 och 2018) kommer snart Eden Games och Microids att ge spelare ytterligare smak på racingvärlden med Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition. Är du ivrig att upptäcka vad du kan förvänta dig av det senaste tillskottet till serien? Kort sagt kan det man beskriva det som en gigantisk lekplats med över 250 lopp och, självklart, chansen att köra fler Porschar i nervpirrande miljöer!

Med ett stort område att utforska erbjuder Gear.Club Unlimited 2 mer än 2 800 km av banor. Banor som går på en bergsida, genom en naturpark, mitt i en öken eller vid en kustremsa. Spelare kommer att behöva använda sin körfärdigheter för att bemästra flera olika typer av körbanor. Asfalt, istäckta vägar eller rally (sand, lera och snötäckta vägar) är bara några av dem.

Alltmedan du betar av banorna är det bara att njuta av den ökande samlingen av bilar i ditt personliga garage. Gear.Club Unlimited 2 har mer än 50 licenserade bilar från världens mest kända biltillverkare, t. ex. Porsche 718 Boxter, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven eller McLaren 720. Sätt märken på dem och gör dem helt unika! Du kan ändra deras utseende med både färg och karosseri eller förbättra deras prestation genom att trimma deras motor!

Förutom de tre Porscherna som redan är tillgängliga i Gear.Club Unlimted 2 kommer det nya spelet att ha tre nya modeller: 718 Type 982 Cayman GT4, 911 Type 992 Carrera och 911 Turbo Type 930. För att låsa upp dessa tre bilar behöver spelaren tävla i den sprillans nya Porsche Serien! Kom först i mål i de tre olika loppen och bilarna är dina!

Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition kommer att släppas den 14:e november 2019 på Nintendo Switch.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Nytt racingspel! Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition - Filmfeed

Kommentarer är stängda.