Ny begränsad händelse i Final Fantasy XIV Online med exklusiva belöningar!

Bered er på ett spöklikt äventyr när Continental Circus kommer på besök i Final Fantasy XIV Online. Om ni beger er till Gridanias skogar mellan den 17:e oktober och 1:e november kommer ni att få prova på allt som den här händelsen har att erbjuda, på både gott och ont…

Spelare kommer att kunna få chansen att lägga vantarna på ett antal helt unika föremål, föremål som till exempel:

Circus Resonator – framkalla din Circus Ahriman, en voidsent som har blivit förädlad av Continental Circus.

Pumpkin Carriage – en utomhusmöbel.

Fantastical All Saints’ Wake Advertisement – en handmålad affisch som gör reklam för alla magiska och skrämmande händelser som sker på All Saints’ Wake.

Dessutom kommer vissa föremål från föregående All Saints’ Wake-händelser att vara tillgängliga att köpa under händelseperioden.

Nästa stora uppdatering för Final Fantasy XIV Online, Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty kommer att lanseras i slutet av oktober. Ny information om patchen kommer att avslöjas av producenten och regissören Naoki Yoshida under en live-presentation den 18:e oktober kl. 13.00. Fans kommer att kunna se presentationen live på Final FANTASY XIV:s Twitch-kanal: www.twitch.tv/finalfantasyxiv .

Spelare som aldrig har spelat Final Fantasy XIV Online förut är välkomna att ladda ner ett gratistest med tillgång till innehåll upp till nivå 3, skapa upp till åtta spelbara karaktärer och uppleva spelets olika raser, klasser och jobb utan några speltidsrestriktioner. Nya spelare som vill prova på ett gratistest kan registrera sig här: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial .

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers är den tredje expansionen till FINAL FANTASY XIV Online och har fått allmänt bifall sedan dess utsläpp i juli 2019. Fyllt till bredden med nya anslående omgivningar, nya jobb (Gunbreaker och Dancer), nya raser (Hrothgar och Viera) och mycket mera ger spelet dig hundratals timmar av innehåll att utforska, vare sig du är veteran eller nybörjare.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Ny begränsad händelse i Final Fantasy XIV Online med exklusiva belöningar! - Filmfeed

Kommentarer är stängda.