Nytt spel: Assassin’s Creed Origins (PC, Xbox One, Playstation 4)

Nästa del i del populära spelserien om Assassinerna heter Assassin’s Creed Origins. Det släpps till Windows, Playstation 4, Xbox One och release sker världen över den 27:e oktober. 

Origins handlar förstås om hur det hela började. Spelet spelas i klassiskt tredjepersons-perspektiv och utspelas i Egypten, under samma tid som Cleopatra och Julius Ceasar. Dessa ikoniska karaktärer kommer att ha en påverkan på handlingen. Origins är det tionde spelet i Ubisofts serie om Assassinerna och deras urgamla fiender Tempelriddarna. En nyhet är ett nytt system för striderna och dessutom kommer det inte att finnas lika många höga byggnader att klättra på som i tidigare serier. Dock ser det ju ut som om pyramiderna går att klättra på…

LÄS MER: Spel och Film recenserar Assassin’s Creed – filmen

Förboka Assassin’s Creed: Origins på CDON: Playstation 4

Förboka Assassin’s Creed: Origins på CDON: Xbox One

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Idag släpps Assassin's Creed, Super Mario och Wolfenstein - Spel och Film

Kommentarer är stängda.