Outright Games meddelar om nytt barnvänligt Justice League-spel

Den barnvänliga spelutgivaren Outright Games höll sin egen ”OG Unwrapped”-presentation där de pratade om en rad licensspel de kommer att ge ut i framtiden. En av dem var ett nytt Justice League-spel vars målgrupp är 10+. DC-spelet har ännu inte fått en officiell titel, men de hoppas kunna släppa spelet 2023 på PC, Xbox One+Xbox Series X/S, PlayStation 4+ Playstation 5 och Nintendo Switch.

Det obetitlade spelet

Justice League-spelet är utvecklat av PHL Collective, som även har gjort spel som Ben 10: Omni-Charged och We Bare Bears: Food Truck Rush. Det finns ännu inte många avslöjade detaljer, men Outright Games säger att information om röstskådespelarna och vilka karaktärer som kommer vara i spelet kommer att bli presenterade i en snar framtid.

OG Unwrapped

Förutom Justice League-spelet berättade Outright Games även om andra spel de släpper nästa år. Några av dem är rymdäventyret Star Trek Prodigy: Supernova, actionäventyret Dreamworks Dragons: Legend of the Nine Realms, kartracing-spelet Paw Patrol: Grand Pris och multiplayer modeshowsspelet LOL Surprise! B.Bs Born to Travel.

”OG Unwrapped är ett uttalande från oss. Vi har spenderat år med att bygga upp vårt rykte som industriledande skapare av familjevänliga TV-spel och nu vill vi börja prata direkt med våra spelare och alla de miljoner där ute som är fans av våra spel,” sade företagets VD, Terry Malham i OG Unwrapped. ”Det är den bästa uppradningen av spel vi någonsin haft som släpps nästa år, och trots all den erfarenhet och succé vi har fått de senaste åren är vi fortfarande bara i startskedet av att använda all den potential som finns för att skapa interaktiv underhållning för barn.”

Outright Games

Outright Games är en global TV-spelsutgivare som fokuserar på att utge familjeunderhållning med hög kvalitet till spelare över hela världen. Företaget grundades 2016 och har redan satt sitt märke i TV-spelsbranschen med spel som Jumanji: The Video Game (2019), Paw Patrol: On a Roll (2018), Ben 10: Power Trip (2020) och Dragons: Dawn of New Riders (2019). Besök deras hemsida för mer information.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).