Park med Star Wars-tema

Star Wars

För alla som gillar nöjesparker och samtidigt tycker det är kul med Star Wars har Disney kläckt vad som kanske är årets bästa nyhet. Inom en inte alltför snar framtid kommer Disney bygga en temapark med Star Wars som tema. Det blir dessutom inte bara en park, utan två. Den första ska byggas i Orlando, medan den andra kommer till Disneys anläggningar i Anaheim.

Star Wars

Den som besöker parken kommer att kunna åka i Millenium Falcon, besöka den klassiska baren som vi första gången får se i A New Hope. Allt enligt The Hollywood Reporter.

Missa ingenting - få det senaste från Spel och Film i din inbox. Max en gång per vecka får du ett e-postmeddelande med de senaste inläggen.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-post är säker hos oss!

Har du sett den nya spännande bloggen Grillbaronen – bloggen som handlar om allt som har att göra med att grilla?

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.