Snart kommer Så ock på Jorden

Så ock på Jorden

Så som i himmelen hade premiär 2004 och blev en ordentlig succé. Filmen om dirigenten Daniel Daréus (Michael Nyqvist) blev Sveriges mest sedda film 2004 och snart är det dags för en uppföljare. Kanske föga förvånande heter uppföljaren Så ock på Jorden.

Så ock på Jorden

I Så ock på Jorden är det dock inte Michael Nyqvist som har huvudrollen, utan här handlar det om Lena (Frida Hallgren). Lena bor i Ljusåker, samma by som den första filmen till stor del utspelades i, och väntar Daniels barn. Hon tackar ja till att ta hand om musiken i byns kyrka, som få besöker. Det är dock inte kyrkomusik som Lena brinner för …

Det är återigen Kay Pollack som har regisserat och Så ock på Jorden har premiär 4:e september.

Ett klipp ur filmen hittar du nedan.

Missa ingenting - få det senaste från Spel och Film i din inbox. Max en gång per vecka får du ett e-postmeddelande med de senaste inläggen.

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-post är säker hos oss!

 

Så ock på Jorden

Distribution: AB Svensk Filmindustri.

 

Det här är en notis från Spel och Film.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.