Paw Patrol: Storfilmen får ny trailer

TV-serien Paw Patrol är en av de största barnunderhållningsfenomen som uppkommit de senaste tio åren. I serien får vi följa de sex hjältemodiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Sky. Tillsammans med deras mänskliga ledare, den tioårige Ryder, bildar de Paw Patrol. Serien är ursprungligen skapad av Keith Chapman.

För tillfället finns det 232 avsnitt uppdelade i nio säsonger. I Sverige sänds serien på Barnkanalen.

Paw Patrol: Storfilmen är en uppföljare till den första filmen i serien, Paw Patrol: Filmen. I den första filmen fick vi se hur valparna fick resa till Äventyrsstaden för att hantera allt trubbel som den nya borgmästaren, Överdängare, hade börjat ställa till med. Det var också då som taxen Liberty introducerades.

Handling

När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden får PAW Patrol-valparna superkrafter och förvandlas till De Mäktiga Valparna.

För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende, borgmästaren Överdängare, rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. Äventyrsstadens öde står nu på spel.

De Mäktiga Valparna måste stoppa superskurkarna innan det är för sent, och Skye kommer att få lära sig att även en liten valp kan göra stor skillnad.

De svenska rösterna

Eftersom det är en film för barn kommer biografen att visa en svenskdubbad version. I den dubbade versionen kommer vi att höra Adil Backman som Rocky, Benjamin Hasselström som Nano, Folke Ingehammar som Chase, Hannes Gille som Ryder, Hugo Ornered som Marshall, Klara Hammarström som Delores, Kodjo Akolor som Sam Stringer, Laila Adele som Vee, Malte Langton som Rubble, Malva Goldman som Skye, Matilda Knutsson som Zuma och Niji Dyall Price som Liberty.

Bakom kulisserna

Filmen är regisserad av Cal Brunker. Brunker har även skrivet manuset till filmen, med hjälp av Rob Barlen. De har jobbat ihop förut på filmen Escape from Planet Earth.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).