Rainbow Six Extraction avslöjar ny DLC i sin senaste trailer

I sin senaste Rainbow Six Extraction-trailer meddelar Ubisoft att de planerar att släppa en DLC till spelet. Extraction kommer ut den 20 januari 2022.

Maelstrom Protocol

Extraction kommer att få ett challenge mode som heter Maelstrom Protocol. Ubisoft säger att detta mode kommer att vara riktad till veteranspelare som vill ha lite extra utmaning. Spelare slår sig igenom nio så kallade subzoner, och varje zon har svårare fiender än den förra. Spelarnas resurser blir dessutom färre och färre, och ju fler zoner de lyckas ta sig genom, ju mindre har de på sig att klara av dem.

Om de lyckas ta sig till en checkpoint kan spelare välja att antingen dra sig ur för att spara sina poäng i en bank eller fortsätta spela. Spelare kommer att bli givna Brons, Silver, Guld och Platinum beroende på hur bra de gör ifrån sig och varje medalj ger helt nya kosmetiska föremål.

Crisis Events och Assignments

Extraction kommer även att ha Crisis Events och Assignments.

Crisis Events är event som sker under en begränsad tid. Ett exempel på en Crisis Event är Spillover, där spelarna måste utrota massiva kolonier av en evolutionerad version av Sprawl samtidigt som horder av Arcæns försöker stoppa dem. Eventen kommer att belöna spelarna med exklusiv REACT Tech, ny kosmetika och ny världsbyggande fakta.

Assignments är modes som varar en vecka, där Extractions spelregler blir modifierade för att utmana spelaren. Ett exempel är The Veteran Mode som tar bort din HUD, begränsar din ammunition och tillåter friendly fire.

///

The Maelstrom Protocol och Assignments kommer att vara tillgängliga redan utsläppsdagen. Crisis Events kommer lite senare.

Trots att Extraction har många element från dess föregångare Siege är de två spelen, enligt Ubisoft, väldigt olika från varandra. Det har varit företagets önskan att rikta in sig på en helt ny målgrupp den här gången. Om du inte gillade Siege kan det därför vara värt att ta en titt på Extraction.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).