Recension av ”Jonas Strandberg För Alltid”

Har du hört talas om ståuppkomikern Jonas Strandberg? Han beskrivs som en av få svenska onelinerkomiker. Komikern som använder standup som verktyg i kampen mot rampfebern. Dessutom har Strandberg flera album ute på Spotify och är en aktiv twittrare.

Nu är han aktuell med en sprillans ny standupspecial, ”Jonas Strandberg För Alltid”, som är inspelad på Norra Brunn, Oslipat Uppsala och RAW Comedy Club. Skämten är korta oneliners, men många gånger slagkraftiga. ”Jonas Strandberg För Alltid”är drygt tjugo minuter och Strandberg skämtar ofta om vardagliga ting. Läkarbesök, vänner och tv-program. Det blir underhållande och att Strandberg besitter komisk tajming är det ingen tvekan om. Ändå känns det som något fattas. Kanske är det magin som uppstår på plats, att uppleva skämten där och då. Stand up kommer inte helt till sin rätt i detta format, tyvärr, men Strandberg gör sitt bästa.

Blir det så roligt att man ramlar av stolen? Tveksamt, men stolen gungar stadigt.

Vill du följa Jonas Strandberg?
Twitter: @jonasstrandberg

Om Hedda 9 artiklar
Hedda Lundborg är en kreativ chokladfantast som till vardags slukar diverse tv-serier och filmer. På fritiden dansar hon gärna men skippar helst promenader. Det vackraste språket enligt henne är italienska och men hon har varken haft tid eller ork att lära sig det.

3 trackbacks/pingbacks

  1. Recension: Robert Gustafsson "Roberts P-rulle" - Spel och Film
  2. Recension: Robert Gustafsson ”Roberts P-rulle” – Carling Creations
  3. Det blev ingen CD: intervju med Jonas Strandberg - Spel och Film

Kommentarer är stängda.