REKLAM. National Geographic: The Long Road Home

REKLAM.

Den amerikanska journalisten Martha Raddatz har skrivit boken The Long Road Home: A Story of War and Family, som handlar om några riktigt intensiva strider i Bagdad. National Geographic  har skapat en miniserie i åtta delar, med samma namn. The Long Road handlar om en pluton som hamnar i bakhåll och får slåss för överlevnad. Berättelsen som är baserad på den sanna historien utspelas 2004.

Serien handlar inte bara om striderna, utan också om de anhörigas liv och tillvaro i USA. The Long Road Home verkar vara en riktigt spännande serie om nutidshistoria och en serie som jag måste se. Inte minst för att den verkar fokusera både på soldaterna och på deras anhöriga. En soldat slåss aldrig ensam som det sägs i trailern, och det stämmer ju – precis som det stämmer att en soldat som drabbas inte drabbas ensam.

The Long Road Home har premiär den 5:e november, 22.00, på National Geographic.

 


 

Detta inlägg är reklam i samarbete med National Geographic. 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.