Tävla och vinn Wonder Woman

Våra vänner på 20th Century Fox har gett oss tre exemplar av Wonder Woman för att tävla ut. Du som vill vinna ett eget exemplar av Wonder Woman på blu-ray får gärna delta i vår senaste tävling! 

Som amasonprinsessan Diana tränas Wonder Woman (Gal Gadot) till krigare på ön Themyscira. Allt är frid och fröjd till dess att den amerikanske stridspiloten Steve Trevor (Chris Pine) kraschar på ön. Tillsammans ger de två sig av mot London; fast med två olika uppdrag. Steve vill stoppa doktor Maru (Elena Anaya) och Wonder Woman är bestämt ute efter att hitta krigsguden Ares.

LÄS MER: Recension av Wonder Woman

För att vara med och tävla behöver du göra följande: 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Vilket år dök Wonder Woman första gången upp i serievärlden?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 11:e november 2017, 23.59 och skriv WONDER WOMAN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Wonder Woman på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-11-11. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.