Ren luft förbättrar ditt fokus

Med hänsyn till hur många timmar vi spenderar i vårt hem är det förundransvärt att vi inte tänker så mycket på kvalitén i den luft vi andas in. Det används ofta olika typer av ventilationssystem, men de är inte alltid av tillräckligt god kvalité.

Under vår och sommar spenderar vi mycket mer av vår tid utomhus och vi passar på att vädra ut i hemmet. Vår kropp får mer ombyte av nytt syre och vi njuter av den friska luften från naturen. Däremot kanske vi släpper in luft som inte är den bästa för vår kropp när vi vädrar ut hemmet. Detta beror såklart på hur vi bor, till exempel närhet till tät trafik eller annat som kan avge avgaser eller gifter.

Själva är vi duktiga på att förorena vår luft i hemmet. Till exempel med parfymer, rengöringsmedel, byggmaterial, olika typer av matlagning och kanske en hobby som också kan förorena vår luft hemma. I en del hem kan luften bli sämre på grund av hög fuktighet, som till slut kan ge huvudvärk och allergiska besvär.

Sitter du framför datorn många timmar kan du bli trött i ögonen och huvudet på grund av skärmljuset och eventuellt många rörliga bilder. Är det dessutom dålig kvalité på den luft du andas in, så kommer du snabbare bli trött. Dålig luft försämrar din koncentration och kan göra dig både trött och lättirriterad. 

En luftrenare som du kan hitta på http://ozoneair.se/ är av god kvalité då det inte används några kemiska ämnen och luften rengörs långt ner på djupet. Den sanerar din luft genom att ozon så kallat söker rätt på de områden där det finns luft att rena. Ozonet kan till och med ta sig in i väggar, golv och textilier. När all luft är sanerad omvandlas ozonet till syre.

Varför ska du välja ozoneair?

Ozoneair finns att välja mellan olika modeller och prislägen. De mindre modellerna lämpar sig bättre för mindre utrymmen som bilen, båten eller mindre rum. Dessa är också lättare att ta med till stugan eller en fritidslokal. 

Produkten är väl beprövad och företaget känner sig lugna med att kunna erbjuda sina kunder fem års garanti på sin produkt. Det enda du behöver tänka på är att följa anvisningarna och att trycka på en knapp för att aktivera maskinen.

Ozoneair är billig i drift, då du inte behöver tänka på att byta ut något filter eller att det ska köpas nya medel eller liknande. Det enda som som kommer kosta extra är den ström som krävs för att det ska kunna produceras ozon, som kommer sanera din luft. Detta gör också att den är mer miljövänlig än många andra lösningar för att bli av med dålig lukt.

Om du följer de anvisningarna som medföljer och inte vistas i utrymmet under tiden det renas, så finns inga risker för din hälsa. Vänta sedan cirka 2 timmar innan du vistas i det renade rummet, så är du säker på att all ozon har omvandlats till vanligt syre. Titta på luftrenarens display innan du lämnar rummet, där kommer stå beräknad tid för sanering av rummet.