Rihanna dyker upp i Bates Motel

Bates Motel, den populära serien som utspelar sig innan händelserna i Psycho, kommer att få en femte säsong. Då kommer ingen mindre än Rihanna att medverka. Vilken roll hon får kommer du att få veta om du läser vidare. 

Vera Farmiga spelar Norman Bates mamma i TV-serien och om du har följt serien vet du att hon kämpar hårt för att få motellet att gå ihop. Norman Bates (ypperligt spelad av Freddie Highmore) verkar till en början rätt normal, konstigt nog, men allt eftersom serien utvecklas kommer vi snart till insikt om hans problem.

The Battleship Premiere Featuring Rihanna

Enligt Hollywood Reporter kommer Rihanna att medverka i den femte säsongen av Bates Motel – och det finns naturligtvis en fantastisk roll hon kan spela. Hollywood Reporter meddelar att Rihanna kommer att spela Marion Crane. För dig som sett Psycho vet du säkerligen vem Marion Crane var. Om inte ska vi inte avslöja handlingen, det är bättre att se säsong fem av Bates Motel, eller hyra originalet Psycho.

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Skräckisar till Halloween - Spel och Film
  2. Skräckisar till Halloween – Carling Creations

Kommentarer är stängda.