Ni vann Allegiant

AP1_D05_02037.cr2

Tävlingen om Allegiant, den tredje delen i Divergent-serien, är nu avslutad. Vi fick återigen många bidrag och många innehöll fantastiskt trevliga dikter. Lottningen är nu klar och de tre som vann filmen är: 

Roselyn Levita, Helsingborg

Maja Andersson, Motala

Rolf Nilsson, Lerberget

Filmen kommer på posten inom kort – stort grattis!

Nu gör vi ett litet kort sommaruppehåll vad det gäller tävlingar, men vi är snart tillbaka med nya spännande tävlingar. Om du vill vara säker på att inte missa nästa tävling så skriv upp dig på vårt nyhetsbrev:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.