Vem kommer Sylvester Stallone spela i Guardians 2?

Nästa år kommer vi att få återse hjältarna från Guardians of the Galaxy. Och ingen mindre än Sylvester Stallone kommer att vara med. Men vem han kommer att spela är än så länge helt och hållet okänt. Fast Spel och Film kan ge dig de hetaste ryktena… 

Då vi recenserade Guardians of the Galaxy var det en fullständig överraskning. Vem kunde tro att en hetlevrad tvättbjörn kunde få oss att skratta pälsen av oss? Och Chris Pratt kunde utan tvekan leverera ett äventyr fyllt av humor, glädje och vrede. Nu är det snart dags igen då Guardians of the Galaxy 2 kommer att fylla galaxen med galna upptåg. Till råga på allt kommer Sylvester Stallone att få en betydande roll, allt enligt Cinema Blend.

Sylvester_Stallone_2012
Sylvester – en av galaxens väktare eller en pirat?

Vad det egentligen innebär är svårt att veta, men ett hett tips är enligt samma nämnda publikation att Stallone kommer att vara en av de ökända Ravagers, rymdpirater som vi fick stifta bekantskap med redan i första delen.

Oavsett vilken roll Stallone kommer att få spela så kan vi i alla fall vara säkra på en sak. Stallone brukar leverera och i en roll i en av de roligaste Marvel-filmserier vi kan tänka oss, än så länge, borde det bli riktigt bra…

 

 

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.