Tävla och vinn Allegiant

Nu är det dags för en ny tävling. Tillsammans med Nordisk Film anordnar Spel och Film en tävling där tre lyckliga vinnare kan vinna var sitt exemplar av Allegiant på Blu-ray. 

Allegiant är den tredje filmen i serien om Tris och hennes äventyr i ett framtida Chicago. Vår recension av Allegiant hittar du här.

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att:

1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen: 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.

2. Skicka svaret på frågan Vilken av de tre filmerna som hittills har visats om Tris och hennes kamp i ett framtida Chicago tycker du är bäst – och varför till tavla@spelochfilm.se

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, lördagen den 23:e juli. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-07-23. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

Vill du läsa recensionerna om Divergent-seriens filmer hittar du dem här:

Divergent

Insurgent

Allegiant

33_allegiant_packshot-bd_bluraypacksvbdallegiant_screen

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Ni vann Allegiant - Spel och Film
  2. Ni vann Allegiant – Carling Creations

Kommentarer är stängda.