Russell Crow kommer att vara med i Poker Face

Russell Crowe har kommit ut med beskedet att han ska spela huvudrollen i den kommande thrillern Poker Face, som kommer att regisseras av Gary Fleder.

Handling

Jake, en rik teknologimogul med ett strategiskt sinne, bjuder hem sina barndomsvänner till sin villa i Miami. Vännerna tror att inbjudningen handlar om att Jake vill hålla ett pokerspel med höga risker, men miljardären har andra planer. Hans förhållande med de gamla vännerna har inte precis varit det bästa och nu hoppas han kunna ge igen med hjälp av en välbetänkt plan. Hans plan går dock av rälsen när hans hem blir invaderat av en farlig inbrottsman, som inte drar sig för att döda vittnen.

Russell Crowe

Russell Crowe har spelat många ikoniska roller under sin karriär. En av hans mest kända roller är definitivt Maximus Decimus Meridius i Gladiator (2000), men även hans roller som Jeffrey Wigand i The Insider (1999), Ben Wade i 3:10 to Yuma (2007), Robin Longstride i Robin Hood (2010) och Javert i Les Misérables (2012) har gjort honom till en världskänd superstjärna. I framtiden kommer han att vara med i den fjärde Thor-filmen, Thor: Love and Thunder, där han kommer att spela rollen som Zeus.

Gary Fleder

Gary Fleder har en lång karriär av att producera och regissera både filmer och serier. Han har bland annat producerat The Art of More (2015), Beauty and the Beast (2012-2014) och Life Unexpected (2010-2011). Dessutom har han regisserat bland annat Things to Do in Denver When You’re Dead (1995), Enemy of the Earth (2001) och Homefront (2013).

///

Det har inte kommit ut särskilt nyheter om Poker Face än. Håll ögonen öppna för fler nyheter om vilka andra skådespelare som ska vara med i filmen och vilket datum filmen kommer ut. Glöm inte heller att hålla koll på nyheter om Thor: Love and Thunder, som kommer att komma ut mycket tidigare än Poker Face!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).