Samarbeta för att återställa Ishgards påvestol i FINAL FANTASY XIV Online Shadowbringer: Patch 5.11

Den 12 november släpptes Patch 5.11 till FINAL FANTASY Online: Shadowbringers. Patchen åberopar Ljusets Krigare att arbeta tillsammans och återställa staden Ishgards heder.

Patch 5.11, uppföljaren till Patch 5.1, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, har Ishgard Restoration-scenariot som fokus. Ishgard Restoration är en ny typ av spelupplevelse som kräver att spelare från olika Världar samarbetar genom olika sätt att restorera och återupplivar Ishgards påvestol.

Patch 5.11 har detta att erbjuda:

Ultimate Difficulty Raid, ”The Epic of Alexander” – Inspirerad av den tragiska berättelsen om en mekanisk gud som lade all sin tilltro på en dödlig själ kommer den senaste Ultimate Raid att pressa även de mest erfarna spelarna till deras gräns när de strider mot de många fienderna ur Alexander-raid serien.

”Ishgard Restoration” – Spelare från olika Världar kommer att arbeta tillsammans för att restorera Firmament-distriktet till dess forna glans. Genom att samla och skapa konstruktionsmaterial eller genom att fullfölja olika uppdrag kan varje spelare dra sitt strå i stacken och få olika belöningar för deras bidrag till restorationsprojektet.

Nya riddjur, minions, emotes, möbler, hårstilar m.m.

I framtiden finns det ännu mer att se fram emot: Patch 5.15 kommer att fortsätta patch-serien med följande uppdateringar:

Ny karta: ”Onsai Hakair” (Danshig Naadam) – Grand Companies kommer att slå sig samman med Azim Steppes-klanerna för att slåss mot Danshig Naadam och på så sätt demonstrera sin stridsvilja.

Blue Mage-uppdateringar – Det begränsade jobbet kommer att få sin nivåkapacitet höjt till 60 och kommer att få nya jobberbjudanden, Masked Carnivale-banor och en ny jobb-log.

Nya spelare kan ladda ner ett gratistest med tillgång till innehåll upp till nivå 35. Klicka på länken för att registrera er: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

Håll ögonen öppna för nya uppdateringar i framtiden!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Samarbeta för att återställa Ishgards påvestol i FINAL FANTASY XIV Online Shadowbringer: Patch 5.11 - Filmfeed

Kommentarer är stängda.