Blacksad: Under the Skin- trailer ute nu!

0

Den 14 november släppte Microids, Pendulo Studios och YS Interactive den slutliga trailern för det kommande detektivspelet Blacksad, som är baserat på en serie av Juan Diaz Canales och Juanjo Guarnido.

50-talet, New York: Joe Dunn, ägaren av ett boxinggym, hittas död. Samtidigt har en växande boxningsstjärna, Bobby Yale, spårlöst försvunnit. Joes dotter Sonia Dunn tar över gymet och måste ta itu med dess ekonomiska bekymmer. Hon anlitar privatdetektiven John Blacksad för att lösa fallet om den försvunne Bobby Yale. Årets största boxningsmatch drar allt närmare och gymmet kommer inte att klara sig om Bobby Yale inte dyker upp. Detta är ett fall där John Blacksad kommer att finna att han simmar med hajar i en värld där korruption existerar överallt omkring honom.

Kommer du att vara en tuff detektiv som använder våld för att få din vilja igenom? Eller kommer du att lösa dina problem med list? Greppa tag om din anteckningsbok ock låt undersökningen börja!

Undersökningsfaser och slutsatser

Blacksad letar i sitt närområde efter ledtrådar och vittnen. Därefter måste han analysera ledtrådarna för att kunna dra slutsatser.

Dialoger med flera olika alternativ

Dialogscenerna ger spelarna chansen att styra konversationerna i olika riktningar. De måste välja vilka förslag som de tror kommer att hjälpa utredningen mest. Dessa val kommer att ha en effekt på Blacksads utveckling samt hans relationer med de andra karaktärerna.

Kattsinnen

Eftersom han är en katt har Blacksad ett antal stora fördelar. Hans skarpa kattsinnen som syn, lukt och hörsel kommer att hjälpa spelaren att analysera situationer ännu djupare än vanligt.

Quick Time Events

Quick Time Events (QTE) innebär att spelaren under tidspress snabbt kommer att behöva trycka på de knappar som dyker upp på skärmen för att gå vidare i en scen.

Jakten på ledtrådar har börjat!

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Blacksad: Under the Skin- trailer ute nu! - Filmfeed

Kommentarer är stängda.