Snart är FIFA 15 här

Det första FIFA släpptes redan 1993 och sedan dess har det blivit hela 21 spel i serien. Snart är det dags för det 22:a, när FIFA 15 släpps den 25: september.

För dig som inte vet vad FIFA är kan vi berätta att det är ett fotbollsspel, som av många betraktas som det ledande spelet vad det gäller fotboll. Det bär samma namn som det internationella fotbollssamfundet och spelet går ut på mer än att bara spela matcher. Du bygger ditt lag, tränar dem och spelar sedan match efter match. Eftersom grafiken blir bättre från spel till spel är det numera en väldigt realistisk upplevelse.

Här är en trailer som visar hur allvarligt det kan bli på plan…

I väntan på FIFA 15 kan du alltid köpa FIFA 14 – som nu går att få för ett väldigt bra pris:

 

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

241 prenumeranter kan inte ha fel. Prenumerera du också! Din e-postadress hanteras konfidentiellt och endast för att skicka ut nyheter en gång per vecka!
Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.