Ny trailer för Alien: Isolation

Jaha, nu var det dags att bli vettskrämd igen – och den här gången är det på riktigt. Alien: Isolation, som handlar om Ellen Ripleys dotter Amanda i hennes sökande efter svar på vad som hände hennes mamma, släpps senare i år. Det är en återgång till den allra första Alien-filmen, fast i spelform.

Dock är den här trailern minst sagt en film, även om den är helt och hållet datoranimerad. Tyvärr kommer inte spelet att se riktigt så här bra ut – men det kommer inte att spela någon större roll för spelupplevelsen med tanke på vad vi har fått se hittills. Trailern är grymt bra, förmedlar både skräck och nostalgi – det ser nämligen ut som om vi är tillbaka på Nostromo (vilket är omöjligt). Det kan förstås vara ett likadant rymdskepp, eller rentav en rymdstation…

Hur som helst, titta och njut. Snart har du möjlighet att beställa hem en egen Alien till din dator.

 

Förboka Alien: Isolation här.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Recension: Alien (1979) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.