SnowRunner får ny säsong

För några dagar sedan fick Saber Interactives och Focus Entertainment SnowRunner en helt ny säsong: Season 7: Compete & Conquer. Säsongen är tillgänglig till alla som har ett Year 2 Pass. Den introducerar en helt ny region med en sommarkarta att utforska, två nya bilar och nya spännande tävlingsmoment. Säsongen finns på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S och Nintendo. Den kommer snart också att släppas på Xbox One. Det finns även en gratis uppdatering till PlayStation 5 och Xbox Series X/S för de som har PlayStation 4 och Xbox One.

Season 7: Compete and Conquer

Upplev naturen i Burning Mill i Tennessee i Season 7: Compete & Conquer. Med en helt ny karta på fyra kvadratkilometer kan du uppleva den utmanande naturen och få en smak av sommaren när du kör bredvid den stora floden, genom en tältby och under en himmel fylld av luftballonger. En ny ”dirt circuit” och ”rally-ready off-road” kompletterar terrängen och ger helt nya utmaningar. Tävla mot dina vänner eller mot klockan!

Nya utmaningar behöver nya fordon. Säsong 7 välkomnar två nya tillägg, båda med racing-motiv på sina huvor: Gor BY-4, en extremt lättviktig Scout Car, och Sprinter 43-19, en imponerande Dakar-lastbil designad för att hålla hög hastighet i de allra tuffaste miljöerna.

Precis som i de andra säsongerna kommer alla SnowRunner-spelarna få ny kosmetika, med bland annat tio helt nya stickers. Med säsong 7 kommer SnowRunner även äntligen få crossplay på Nintendo Switch. Detta ger spelare på konsolen möjligheten att tävla med spelare som använder PC, PlayStation och Xbox.

På tal om PlayStation och Xbox kommer Saber Interactive och Focus Entertainment att höja simuleringen till nya höjder när de väl släpper SnowRunners på PlayStation 5 och Xbox Series X/S i en snar framtid. Med 60 FPS, förbättrad grafik med upp till 4K UHD och snabbare laddtider har SnowRunners öppna värld aldrig sett mer fantastisk ut.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).