Spelrea på Kinguin hela helgen

Om du har ett Paypal-konto och samtidigt gillar spel så måste du ta en titt på rean hos Kinguin. Kinguin är en plattform som förenar de som säljer spel och de som vill köpa. Har du Paypal får du rabatt på avgifter under helgen, vilket gör köpet billigare. Rean pågår till den 22:e maj, kl 11.00.

På Kinguin hittar du mängder av spel du kan ladda hem direkt via exempelvis Steam.

För den som gillar Fallout 4 verkar det just nu finnas ett väldigt bra erbjudande…

Utdrag av recensionen av Fallout 4:

Fallout 4 är här och ännu en öppen värld från Bethesda har öppnats. I Fallout 4 lämnar du Vault 111 för ett atombombshärjat Boston. Spel och Film ger dig en radioaktivsprakande recension.

Fallout-serien har hyllats länge, och det är inte utan anledning. Ett rollspel i en framtida, apokalyptisk värld, där mutanter och raiders gör allt de kan för att ta livet av dig, kan ju inte vara fel. Dessutom har grafiken fått ett rejält lyft sedan Fallout 3 och Fallout New Vegas. Det finns de som klagar på den grafiska framtoningen, men jag vet inte om jag är särskilt bekymrad över grafiken. Allt kunde ju bara bli bättre än grafiken i Fallout 3 / New Vegas, och det är trots allt ändå inte för en spektakulär grafisk vistelse Fallout 4 är ett bra spel. Det har med helt andra saker att göra.

Till att börja med är det ett bra rollspel. Du har dina grundegenskaper (styrka, uthållighet och så vidare), du formger ditt utseende och du kan spela som både man och kvinna. Det finns en stark story genom hela spelet med en tydlig röd tråd, samtidigt som det finns hur mycket sidouppdrag som helst. Världen är inte vansinnigt stor, men den är helt öppen och du kan i princip ägna dig åt vad som helst inom spelets ramar.

Det finns naturligtvis en enorm vapenarsenal, allt från batonger till mini-nukes. Striderna är svårare, fienderna är dessutom oftare fler än i tidigare delar och de anfaller snabbare. När du möter en grupp feral ghouls (strålskadade zombieliknande människor) gäller det att antingen fly eller slå ut dem snabbt. Till din hjälp har du en hund, som snart blir lite irriterande ofta i vägen, men du kan även få andra följeslagare som är lite bättre på att slåss. Stridssystemet V.A.T.S finns med, men nu blir inte striderna pausade som tidigare, utan allt går istället i slowmotion. Lite irriterande, men med rätt färdigheter går det ännu långsammare.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.