Super Mario Bros har släppt sin sista trailer

I torsdags på ett Nintendo Direct som exklusivt fokuserade på Super Mario Bros-filmen visades filmens sista trailer. Filmen är planerad att komma ut den 7 april.

I trailern får vi bland annat se Luigi i en bur tillsammans med andra Mario-karaktärer, Bowsers arme och ännu mer av Rainbow Road. Efter att trailern visades bekräftade Shigeru Miyamoto att post-produktionen av filmen nu är helt färdig. Dessutom berättade han att de skor som Mario har på sig i filmen har skapats i verkligheten och kommer att finnas som utställningsobjekt på Nintendos butik i New York den 10 mars, som även kallas för Mario-dagen.

Mario-dagen, den 10 mars, är det datum då Marios första spel kom på hyllorna. Det här året firar Mario sin 42-årsdag och trots att det inte finns lika mycket erbjudanden och event som när han fyllde 40 är det fortfarande värt att hålla koll på butiker som säljer spel eftersom de ofta har rea på just Mario-spel den dagen.

Skådespelare

Filmen är fullspäckad av kända skådespelare som rösterna till karaktärer som fans har älskat i över 40 år. Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) kommer att spela huvudrollen som Mario, Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) kommer att vara Peach, Seth Rogen (Kung Fu Panda-filmserien) kommer att vara Donkey Kong, Jack Black (School of Rock) kommer att vara Bowser och Charlie Day (It’s Always Sunny in Philadelphia) kommer att vara Luigi.

Bakom kulisserna

Filmen är animerad av Illumination, som är studion bakom poulära filmserier som Despicable Me och Minions, och regisserad av animationsveteranerna Aaron Horvath och Michael Jelenic. Manuset skrevs av Matthew Fogel, bäst känd för sitt arbete på The Lego Movie 2. Shigeru Miyamoto, skaparen bakom Mario, har arbetat som producent på filmen.

///

The Super Mario Bros förväntas bli en succé när den kommer ut. Missa den inte när den kommer ut den 7 april!

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).