Tävla med Spel och Film

Nu är det återigen dags för en spännande tävling här på Spel och Film. Tillsammans med Fox/Paramount Home Entertainment lottar vi ut skinande blanka exemplar av Deadpool på Blu-ray. 

Antihjälten Deadpool med sin suveräna, svarta humor, är en udda fågel i Marvels universum, men ack så underhållande. Vår recension av Deadpool hittar du här.

Vill du vinna ett exemplar av Deadpool på Blu-ray gör du så här: 

  1. Prenumerera på vår e-postlista. Det är gratis, du kan när som helst avsluta och din e-postadress är säker hos oss.
    (Om du redan prenumererar behöver du bara göra steg 2.)
  2. Skicka e-post till tavla@spelochfilm.se där du svarar på nedanstående fråga:

Vilken superhjälte tycker du är bäst och varför?

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, 2016-06-24.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-06-24. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

deadpool-gallery-03-gallery-image

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.