Tävla och vinn Alita: Battle Angel

alita

Nu är det dags för tävling igen och den här gången är det en efterlängtan sci-fi i regi av Robert Rodriguez och med James Cameron som producent.

Alita: Battle Angel handlar om Alita (Rosa Salazar), som vaknar upp i en värld hon inte känner igen. Hon har inget minne av vem hon är, men som tur är tas hon om hand av den godhjärtade doktor Ido (Christoph Waltz). Han hjälper henne att starta resan efter hennes förflutna, i en film med storslagna effekter.

Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi tävla ut hela tre exemplar av Alita: Battle Angel på blu-ray. Allt du behöver göra för att vara med och tävla om den här fantastiska storfilmen är följande.

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  James Cameron som producerat Alita: Battle Angel, har stått bakom många filmer. Men vilken film var den första han regisserade som också kom ut på bio (obs, ej kortfilm)?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag 18:e augusti 2019, 23.59 och skriv ALITA i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får Alita: Battle Angel på blu-ray hemskickad.

Alita: Battle Angel släpps på 4K Ultra HD, 4K Ultra HD Steelbook, Blu-ray & DVD den 19 augusti, 2019.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2019-08-18. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

 1. Tävla och vinn Alita: Battle Angel - Filmfeed

Kommentarer är stängda.