Tävla och vinn Crazy Comedy Collection

Tävlingarna på Spel och Film duggar tätt. Nu är det dags att tävla om Crazy Comedy Collection! 

Den här gången ligger ett exemplar av Crazy Comedy Collection i prispotten. David Zucker och hans bror Jerry Zucker, tillsammans med Jim Abrams, har bevisat att de har ordentligt med humor. De tre började som en turnerande standup-trio, men övergick rätt snart till att skapa film tillsammans. Deras första alster var Airplane, eller Titta vi flyger som den heter på svenska. Därefter har det blivit en hel del komedier, och några av dem har samlats i den här samlingen

 

Crazy Comedy Collection är givetvis en samling du vill ha och om du vill ha en chans att bli den lyckliga vinnaren behöver du bara göra följande: 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Leslie Nielsen spelar en roll i nästan alla filmer i den här samlingen, men vilken av filmerna i Crazy Comedy Collection är han inte med i?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredagen den 20:e oktober 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt på båda frågorna kommer en vinnare slumpmässigt väljas ut och hen får ett exemplar av Crazy Comedy Collection hemskickad i brevlådan.

 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-10-20. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

Filmer som ingår i Crazy Comedy Collection:

Airplane! (1980) – Titta vi flyger

Airplane II – The Sequel (1982) – Nu flyger vi ännu högre

Police Squad (1982) – Den Nakna Polisen

Top Secret! (1984)

The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) – Den nakna pistolen

The Naked Gun 2½: The Smell of Fear (1991) – Den nakna pistolen 2 ½: Doften av rädsla

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994) – Nakna pistolen 33 1/3 – den slutgiltiga förolämpningen

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

 1. Tävla och vinn säsong 7 av The Walking Dead på Blu-ray - Spel och Film
 2. Tävla och vinn säsong 7 av The Walking Dead på Blu-ray – Carling Creations

Kommentarer är stängda.