Tävla och vinn säsong 7 av The Walking Dead på Blu-ray

De vandrande döda är tillbaka i The Walking Dead säsong 7. Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan du vara med och tävla om den här serien. 

OBS: För första gången någonsin kör vi två tävlingar samtidigt.  Om du hellre vill tävla om Crazy Comedy Collection hittar du den tävlingen här, men den pågår bara till 2017-10-20.

I den här tävlingen ligger två exemplar av The Walking Dead säsong 7 i prispotten. The Walking Dead Säsong 7 tar oss med till en värld där zombier inte är det värsta du kan råka ut för.

LÄS MER: Vår recension av The Walking Dead Säsong 7

The Walking Dead säsong 7 måste du bara se och om du vill ha en chans att bli den lyckliga vinnaren behöver du bara göra följande: 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Vilka fem saker skulle du inte kunna vara utan om det blev en zombieapokalyps?

Skicka in svaren till tavla@spelochfilm.se senast fredagen den 24:e oktober 2017, 23.59 och skriv WALKING DEAD i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer vi välja ut de bästa svaren och två vinnare får varsitt exemplar av The Walking Dead Säsong 7 hemskickad i brevlådan.

 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-10-24. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

 1. Tävla och vinn Baywatch - Spel och Film

Kommentarer är stängda.