Tävla och vinn Baywatch

En gammal klassisk TV-serie är tillbaka i filmformat. Nu har du chans att vinna ett exemplar av Baywatch på Blu-ray! 

OBS: Vi kör återigen två tävlingar samtidigt. Om du hellre vill tävla om The Walking Dead säsong 7 hittar du den tävlingen här, men den pågår bara till 2017-10-24.

I den här tävlingen ligger tre exemplar av Baywatch i prispotten. I filmen Baywatch leder Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) en grupp livvakter vid Emerald Bay i Florida. Han har god hjälp av bland annat CJ Parker (Kelly Rohrbach) och tillsammans försöker de rädda allt och alla som ställer till det för sig på och även bredvid stranden. Det är dessutom dags för årets stora antagningstävling, där ett antal sökande ska försöka få en av de åtråvärda platserna att få vara livvakt. Bland de som söker står kampen snart mellan Summer Quinn (Alexandra Daddario), Ronnie Greenbaum (Jon Bass) och kaxige Matt Brody (Zac Efron). Samtidigt pågår det något skumt i närheten av stranden och alltmer droger börjar dyka upp. Baywatch-gänget får ett mysterium att lösa och… tja, mer än så berättar vi inte här.

LÄS MER: Vår recension av Baywatch

Naturligtvis måste du ta en blandad nostalgitripp med nya fräscha tilltag på stranden. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är följande:

 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Att David Hasselhof spelade Mitch Buchannon i TV-serien visste du säkert, men vem spelade CJ Parker i TV-serien?

 

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast tisdagen den 31:e oktober 2017, 23.59 och skriv BAYWATCH i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer vi välja ut de bästa svaren och tre vinnare får varsitt exemplar av Baywatch hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-10-31. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

 1. Ni vann Walking Dead säsong 7 - Spel och Film
 2. Ni vann Walking Dead säsong 7 – Carling Creations

Kommentarer är stängda.