Tävla och vinn Doctor Strange

doctor strange

Tävlingarna duggar tätt på Spel och Film. Tack vare våra vänner på Disney kan vi lotta ut tre exemplar av Doctor Strange på Blu-ray. 

Doctor Strange är kirurgen Stephen Strange (Benedict Cumberbatch). Han är arrogant men väldigt duktig på det han gör. Därför är det förstås en smärre katastrof för honom när han kraschar och får sina händer förstörda. Något som för honom till Nepal i hopp om att få sina händer botade genom metoder som inte är direkt vetenskapligt förankrade.

Om du vill vinna den här fantastiska filmen, som fick ett snittbetyg på 8.2 när vi nyligen recenserade Doctor Strange, behöver du bara göra följande:

  1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

    Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

    Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
  2. Svara på frågan Vilken av Marvels alla superhjältar gillar du mest och varför. Skicka svaret på frågan till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 1:e april, 23.59.

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-04-01. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

Doctor Strange
Photo Credit: Film Frame ..©2016 Marvel. All Rights Reserved.
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.