Tävla och vinn en Fantastiska Vidunder T-shirt

fantastiska vidunder och var man hittar dem

Nu är det dags för en ny tävling på Spel och Film. Den här gången kan vi tack vare våra fantastiska vänner på Twentieth Century Fox lotta ut tre fina t-shirts till tre lyckliga vinnare. 

T-shirten som ligger i vinstpotten är svart och har ett snyggt motiv från Fantastiska Vidunder och var man hittar dem på framsidan. De finns endast i en storlek, som motsvarar Medium för herrar och Large för damer.

För att ha en chans att vinna behöver du göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook.
 2. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Det är naturligtvis gratis och du kan när som helst gå ur – men för att få vara med och tävla behöver du vara med till tävlingstidens slut.

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga och skicka svaret, samt fullständig adress till tavla@spelochfilm.se, senast söndagen den 16:e april 2017, 23.59.

  Om du fick en chans att träffa J.K. Rowling, som skrivit förlagan till filmen, vad skulle du fråga henne och varför? 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-04-16. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.