Tävla och vinn en upplevelse

Vad tycker du är bäst? Att köpa en film, eller sitta i biomörkret tillsammans med din vän/flickvän/pojkvän/mormor/bror/syster eller moster och se en spännande film medan ni mumsar popcorn? Saker man köper är det lätt att glömma bort, men en riktigt bra upplevelse glömmer man sällan. Därför är vi glada att i samarbete med Upplevelse.com kunna anordna den här tävlingen. Den som vinner får ett presentkort på 500:- på Upplevelse.com, som kan bytas mot valfri upplevelse från utbudet som Upplevelse.com har. Vi som gillar Spel och Film är förstås glada åt att det finns både film och spelupplevelser att välja bland, och allra mest gillar vi förstås möjligheten att gå på bio.

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att följa tävlingsinstruktionen nedan: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook.
  2. Skriv ner en motivering om varför just du ska vinna och e-posta den till tavla@spelochfilm.se, senast den 28:e december 2015, 23.59.

Av alla motivationer som kommer in kommer en (1) vinnare att utses.

Vinnaren meddelas via e-post, och tävlingsresultatet postas på Spel och Film såväl som via vårt nyhetsbrev.

 

Viktig information: 

Eventuell vinstskatt står vinnaren för. Presentkortet på 500:- kommer via den e-postadress du anger när du skickar in din motivation och kan inte bytas mot kontanter eller något annat. En del upplevelser kostar mer än presentkortets värde och vinnaren kan behöva skjuta till pengar för vissa upplevelser. Alla upplevelser finns inte tillgängliga överallt, läs mer på www.upplevelse.com om vilka orter upplevelserna finns tillgängliga på. Beslutet om vilken motivation som vinner kan inte överklagas. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.

 

tävla

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

241 prenumeranter kan inte ha fel. Prenumerera du också! Din e-postadress hanteras konfidentiellt och endast för att skicka ut nyheter en gång per vecka!
Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. God Jul från Spel och Film - Spel och Film
  2. God Jul från Spel och Film – Carling Creations

Kommentarer är stängda.