Tävla och vinn Gudfadern III

gudfadern

Ny vecka och ny tävling! Tack vare våra vänner på Disney har du nu en chans att vinna den nya restaurerade versionen av Gudfadern III. Det var för att fira trettioårsjubileet för Gudfaderns tredje av slutande del som regissören Francis Ford Coppola släppt den omgjorda, restaurerade versionen av sista delen i Gudfadern-trilogin.

Enligt Coppola ska den nya versionen vara en bättre avslutning. Här finns en ny början, ändringar i scener och ett nytt slut.

Gudfadern III

Vill du vara med och tävla om ett eget exemplar av den omgjorda versionen av Gudfadern III på blu-ray behöver du bara göra följande:

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Filmerna om Gudfadern är baserade på en bok. Vad heter författaren som skrev romanen Gudfadern?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag 17:e januari 2021, 23.59 och skriv GUDFADERN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer två svar slumpas fram och två vinnare får vardera ett exemplar av Gudfadern III på blu-ray.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2021-01-17. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.