Tävla och vinn Insidan Ut

Insidan Ut
INSIDE OUT – Pictured: Joy. ©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Nu har du chansen att vinna Disney Pixars senaste animerade film – Insidan ut, som vi nyligen recenserade här på Spel och Film. 

Disney har gett oss tre exemplar på skinande blanka Blu-Ray av Insidan ut, som du nu kan vinna i vår tävling. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att följa tävlingsinstruktionerna nedan:

För att tävla, gör så här: 

  1. Gå med i vår fantastiska e-postlista via formuläret nedan – det är gratis förstås och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap.
    (Har du redan gått med behöver du förstås bara följa steg 2 nedan.)
  2. E-posta din motivering på frågan nedan till tavla@spelochfilm.se – senast fredagen den 11:e december 2015, 23.59.
  3. Skriv ”Tävling Insidan ut” som rubrik på ditt meddelande.
  4. Glöm inte att bifoga din adress.

Av de svar som kommer in kommer de tre mest välformulerade svaren att väljas ut – och alla tre får varsitt ex av Insidan ut på Blu-ray.

Tävlingsresultatet publiceras på Spel och Film, samt i nyhetsbrevet.

Frågan vi vill ha svar på: 

Av de fem känslorna som spelar huvudrollerna i Insidan ut, vilken känsla skulle du själv vilja bli av med och varför?

Inside Out1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.

 

 

Stort tack till Disney!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingsresultatet kan inte överklagas. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten. 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.