Tävla och vinn Kong: Skull Island

En jättelik apa, attackhelikoptrar och bomber i mängder – det är dags att tävla om Kong: Skull Island. 

Det finns en ö i Stilla Havet vid namn Skull Island, som hittills varit oupptäckt. En ö som den amerikanska regeringen, genom Bill Randa (John Goodman) vill utforska. Randa tar hjälp av en grupp människor, bland annat spåraren James Conrad (Tom Hiddleston), fotografen Mason Weaver (Brie Larson) och löjtnant Preston Packard (Samuel L. Jackson). Preston är en riktig stridis och som vanligt spelar Samuel L. Jackson en roll som klippt och skuren för honom. Han har ett gäng soldater och ett antal helikoptrar, med vars hjälp Bill Randas hela team ska utforska ön.

Det är vad Kong: Skull Island handlar om. Det är en minst actionfylld film och tack vare 20th Century Fox kan vi på Spel och Film tävla ut hela tre exemplar av denna fantastiska film på blu-ray. Allt du behöver göra för att ha en chans att vara med och tävla är följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande två frågor:

  Vilket år hade den första King Kong-filmen premiär och vad hette regissören?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 2:e september 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Kong: Skull Island på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-09-02. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.