Tävla och vinn The LEGO Batman Movie

the LEGO Batman Movie

Nu är det dags för tävling igen och i prispotten finns The LEGO Batman Movie. 

För dig som gillar både superhjältar och LEGO är The LEGO Batman Movie filmen för dig. Vi recenserade nyligen den här filmen och gav den hela 6.9 i betyg. I The LEGO Batman Movie skyddar Batman Gotham från alla superskurkar, särskilt sin ärkefiende Jokern som han inte vill erkänna som sin ärkefiende, samtidigt som han är så känslomässigt avtrubbad att han inte har några känslor för någonting. Vilket, när han inser det, blir ett problem och en rejäl utmaning. Det är snygga animationer som skapar en bra Batman-känsla, men det blir ibland lite för lite LEGO-bitar. Jag har gärna sett lite mer LEGO, men å andra sidan är jag uppväxt i en tid då LEGO faktiskt bestod av många bitar och inte några få stora bitar.

Vill du vinna filmen ska du delta i vår tävling. Allt du behöver göra är följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media. 
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden: 
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

    Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

    Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
  3. Svara på följande fråga och skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast tisdagen den 18:e juli, 23.59. Glöm inte att skicka med din adress ifall du vinner. Vem är din favoritskurk i Batman-världen och varför?

De tre bästa svaren kommer att väljas ut och tre vinnare får varsin Blu-ray med The LEGO Batman Movie.

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, tisdagen den 18:e juli 2017.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-07-18. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen väljs av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

Vill du köpa The LEGO Batman Movie redan nu kan du göra det på CDON:

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.