Tävla och vinn Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Salazar's Revenge
© Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Äntligen är det dags för tävling igen på Spel och Film. Tack vare våra vänner på Disney kan vi nu tävla ut hela tre fina exemplar av Salazar’s Revenge på Blu-ray. 

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge fick bra betyg i vår recension. Salazar’s Revenge börjar mer eller mindre i kölvattnet av I främmande farvatten. Berättelsen startar med en bakgrundshistoria kring Henry Turner (Brenton Thwaites) som vuxen, Lewis McGowan som ung) och fortsätter sedan när Henry Turner försöker hitta Poseidons treudd, eftersom den ska kunna hjälpa honom att befria hans pappa Will Turner (Orlando Bloom).

Det är givetvis en berättelse du vill se och om du vill bli en av tre lyckliga vinner behöver du bara göra följande: 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande två frågor:

  Vilken svensk skådespelare har varit med i två av Pirates of the Caribbean-filmerna och vilken av filmerna var Orlando Bloom inte med i?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 30:e september 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt på båda frågorna kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-09-30. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.